Geurdetectie en camera-inspectie

WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

Geurdetectie en camera-inspectie

Naast het uitvoeren van ruimings- en ontstoppingswerken, kan het nodig zijn om de afvoerleidingen grondig te controleren. Dit wordt uitgevoerd met behulp van Camera-inspectiemateriaal en traceermateriaal. Op deze manier kunnen wij leidingen lokaliseren, controleren en in kaart brengen.

Camera-inspectie

Wij beschikken over professionele riool-camera’s. Deze zijn speciaal ontworpen om problemen in de leidingen te detecteren. Deze kunnen zich voordoen in uw rioleringen, afvoerbuizen of andere leidingen die moeilijk of helemaal niet te bereiken zijn. Met onze camera’s en meetapparatuur kunnen we de locatie van problemen nauwkeurig vastleggen. Op de beelden kunt u duidelijk zien waar het probleem zich voordoet en op basis hiervan maken we een gedetailleerd verslag op waarin de toestand van de leidingen beschreven wordt. Hierin worden ook de te ondernemen stappen vermeld om de problemen definitief op te lossen.

Geurdetectie

Als u last hebt van onaangename geuren in of rond uw huis, kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan gaan om een breuk of een lek in een riolering, een put of één van uw vele leidingen. Het is niet altijd eenvoudig voor u om uit te maken wat precies de oorzaak is. Om geurhinder in uw huis op te sporen, maken wij gebruik van rookgeneratoren. Deze machines creëren een veilige, dikke rookwolk, waardoor de locatie van openingen zichtbaar wordt. Zo weet u binnen kortste tijd precies wat er aan de hand is. Hiervan wordt vervolgens een gedetailleerd verslag opgemaakt dat vervolgens door de aannemer of onze eigen reparatiedienst kan gebruikt worden om de oorzaken definitief te verhelpen.

Lokaliseren en karteren van putten en leidingen

Als u graafwerken in uw tuin wilt uitvoeren of u wilt binnen in huis de vloer opbreken, is het altijd nuttig om te weten of u op onbekende leidingen of putten gaat uitkomen. Ondergrondse putten die niet gekend zijn, kunnen voor verzakkingen zorgen en vormen daardoor een groot gevaar. Het is beter om ze zo snel mogelijk op te sporen. Niet enkel putten en leidingen kunnen door middel van sonar gelokaliseerd worden, maar ook verstoppingen in uw leidingen, breuken en lekkage kunnen hiermee opgespoord worden. Met dit apparaat kan uw volledig stelsel van buizen, putten en leidingen in kaart worden gebracht. Zo heeft u een accuraat beeld van de toestand van uw ondergrondse leidingen en putten en weet u precies waar u aan toe bent voordat u aan uw werkzaamheden begint.

Professioneel voor een scherpe prijs

Bij Guido De Wever is professionaliteit de hoogste prioriteit. Zo willen wij onze klanten altijd de meest optimale oplossingen bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. Onze teams beschikken over het modernste materiaal en zijn allemaal intern opgeleid, waardoor u altijd op ons kunt rekenen. Daarnaast plannen wij samen met u het geschikte tijdstip in om de werken uit te voeren.

een vraag?
Neem contact op!

GARANTIE & VOORWAARDEN

Wij bieden een correcte service waar u op kunt rekenen. Omdat wij zo zeker zijn van ons werk verleen wij u een garantie van 1 maand.

De voorwaarden, nodig om misbruik tegen te gaan:

     – Garantie kan enkel worden verleend op leidingen die met een camera zijn geïnspecteerd.

     – De leidingen mogen geen constructiefouten bevatten.

Tenslotte wordt de garantie alleen verleend als de door ons aangeraden oplossing is uitgevoerd. Zo kunnen wij geen garantie geven op leidingen waar kalk in zit die wij niet mochten verwijderen.

24/7 Tot Uw Dienst  – Voorwaarden

Wij staan altijd voor u paraat, maar weekend-, avond- en nachtwerk brengen natuurlijk extra kosten met zich mee. Daarom delen wij u altijd aan de telefoon mee wat de extra kosten van bepaalde werken kunnen zijn.