Ontstoppingsdienst

WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

Ontstoppingsdienst

Een verstopte badkamer, keuken, toilet of afvoer? Onze ontstoppingsdienst staat voor u klaar. Wij
garanderen u een snelle en correcte service tegen een scherpe prijs. Onze dienst staat niet voor een ‘quick fix’ maar kijkt wat de effectieve oorzaak van het probleem is en tracht deze weg te nemen.
Vertrouw daarom op onze ontstoppingsdienst voor het reinigen van al uw afvoerleidingen.

20230918 205413 scaled | GUIDO DE WEVER, WANNEER DE SERVICE TOP MOET ZIJN

WELKE WERKEN VOERT ONZE ONTSTOPPINGSDIENST UIT ?

U mag nog zo voorzichtig zijn maar op lange termijn zal u een ontstoppingsdienst nodig hebben. Ons team van ontstoppingsspecialisten is uitgerust met het gepaste materiaal om zonder schade uw rioleringen te reinigen en te inspecteren. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende technieken die uw rioolverstopping efficiënt oplossen.
Daarnaast bieden wij ook preventief onderhoud aan. Dit kan nodig zijn in grote gebouwen of gebouwen waar de leidingen constructiefouten vertonen die niet of moeilijk kunnen gerepareerd worden.

Wij bieden een totaaloplossing

Verstoppingen kunnen vele oorzaken hebben. Naast het ontstoppen beschikken wij over alle apparatuur en het geschikte personeel om u een totaaloplossing te bieden. Zo kunnen sommige leidingen constructiefouten vertonen of door de jaren heen kapot zijn gegaan. Dit alles kan door onze dienst worden gelokaliseerd en door onze eigen reparatiedienst worden gerepareerd. Hierdoor verzekeren wij u een kwalitatieve oplossing die uniek in de sector is.

Onze troeven.

Professioneel voor een scherpe prijs

Bij Guido De Wever is professionaliteit de hoogste prioriteit. Zo willen wij onze klanten altijd de meest optimale oplossingen bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. Onze teams beschikken over het modernste materiaal en zijn allemaal intern opgeleid, waardoor u altijd op ons kunt rekenen. Daarnaast plannen wij samen met u het geschikte tijdstip in om de werken uit te voeren.

een vraag?
Neem contact op!

GARANTIE & VOORWAARDEN

Wij bieden een correcte service waar u op kunt rekenen. Omdat wij zo zeker zijn van ons werk verleen wij u een garantie van 1 maand.

De voorwaarden, nodig om misbruik tegen te gaan:

     – Garantie kan enkel worden verleend op leidingen die met een camera zijn geïnspecteerd.

     – De leidingen mogen geen constructiefouten bevatten.

Tenslotte wordt de garantie alleen verleend als de door ons aangeraden oplossing is uitgevoerd. Zo kunnen wij geen garantie geven op leidingen waar kalk in zit die wij niet mochten verwijderen.

24/7 Tot Uw Dienst  – Voorwaarden

Wij staan altijd voor u paraat, maar weekend-, avond- en nachtwerk brengen natuurlijk extra kosten met zich mee. Daarom delen wij u altijd aan de telefoon mee wat de extra kosten van bepaalde werken kunnen zijn.